Een wild menu

Het wildseizoen is weer geopend!

In de laatste week van oktober geven we het wildseizoen het podium dat het verdiend. Met krachtige smaken en bijpassende garnituren. Een menu om te delen en van te smullen met de komende donkere dagen. Hier word je toch wild van!

We creëren een tafel vol met gerechtjes dat je met weinig inspanning zo uit je eigen keuken tovert. Verschillende gerechtjes om tegelijk te serveren en samen te delen. Het is uit te breiden met oesters, charcuterie of gerookte amandelen voor bij je aperitief. Er liggen ook mooie flessen passende wijn voor je klaar! 

Het menu is op te halen op zaterdag 1 november. Het is zowel lekker om te serveren voor de lunch als voor het diner. (ook mogelijk om te bewaren en serveren op zondag)

Daarnaast ligt de vitrine in de winkel standaard vol met allerlei lekkers, loop dus gerust binnen als je geen compleet menu wilt maar je op het moment zelf wil laten inspireren.

Het menu

Een tafel vol met gerechtjes om samen te delen. Met minimale inspanning zet je het zo op tafel. Uitgerust en ontspannen heb je alle aandacht voor elkaar. Lekker genieten met de hulp van de chefs van Dinner at Home.

Optioneel te bestellen voor bij het aperitief
oesters
charcuterie
gerookte amandelen

Het shared dining menu

brood met luchtige boter
paté van wildzwijn met kweepeer
witlofsalade met gerookte ganzenborst en grapefruit
spaghettipompoen in zoet zuur met krokante pompoen
rouleaux van fazant met pompoenjus en zuurkool
terrine van aardappel
*
key lime pie met kastanje

Natuurlijk houden we rekening met uw wensen. En zoals altijd; lokaal, duurzaam, gezond en ontzettend lekker.

Wij bereiden alles tot in de puntjes voor en je maakt het thuis zelf eenvoudig af. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.